каква марка са? и некви характеристики някои знае ли?
Известие
Collapse
No announcement yet.
какви са оригиналните говорители?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеабе, колега, не знам какви са, ама моите ич не пеят убаво...
ако можеш- сменяй; наскоро попаднах случайно на една неизвестна (поне за мен) марка - hertz - много прилична цена, свирят страхотно145 jtd
Comment
-
марката херц е много известна и е една от най-хубавите.а оригиналните говорители свирят хубаво,но са слабички за цд.Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
Comment
-
искам да попитам и аз, понеже мойта има 8 говорителя на хертц и гледам, че доста алфи са с хертц това случайно ли е или просто италянците слагат хертц-ове де им падне (не че се оплаквам)Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
SAAB 9-3 SS 1.9TiD
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от zaryto Покажи съобщениемарката херц е много известна и е една от най-хубавите.а оригиналните говорители свирят хубаво,но са слабички за цд.145 jtd
Comment
-
оригиналното озвучаване се състои от две линии. предната е двулентова система с 4 ома мидбаси с резонансна 70хз и високочестотни до огледалата. задната е 2 широколентови говорителя 4 ома с резонансна 100хз. говорителите имат само по една лепенка отзад на магнита на която пише модел и сериен номер. друго няма. ако се чудите защо звука им е лош, така е защото на тия говорители изпъкват недостатъците на плеърите които са си китайски боклуци дори и по 500 лева да струват.
а за говорителите "херц" по тях има повече пластмаса отколкото говорител.точка
Comment
-
абе колега, то гъгненето не се оправя с по-добър плеър...
пък и се държат кофти и на радио, и на 'оригинално' цд, и на мр3...(особено предните)
иначе моята музика е някво жвц; не криви много, не е от най-нискобюджетните, ама ич не ме кефят говорителите, особено като поусилиш...
ама като се замисля: не съм поглеждал дали са оригиналните?...166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеговорителите имат само по една лепенка отзад на магнита на която пише модел и сериен номер145 jtd
Comment
-
ами май не го записах тогава,но ще потърся все пак в нас. гугъл нищо не каза по въпроса тогава. иначе мидбасите са същите като на 155 и 156, само че на 156 на една пластмаса са и високочестотните, които пак са същите. в "продава" имаше снимки , но сега не се отварят. теб какво те интересува по точно.точка
Comment
Comment